Alla inlägg den 24 juli 2012

Av jennie karlsson - 24 juli 2012 23:41

Åkte till stan me känslan att de skulle bli en lång seg kväll i en tom lägenhet men de blev äventyr på högklint i mörkret!  


Började me glass på hamnen o sen kaffe på maxi innan vi skulle se på solnedgången på högklint...nåt ja aldrig gjort fast ja bott här nästan hela mitt liv!  


Vi fick se halva solnedgången i bilen på vägen dit o när vi kom fram hade den gått ner för typ 2 sekunder sen men de va fint där ändå!

Vi bestämde oss för att ta reda på vart rövar liljas håla låg nånstans så vi följde stigen o hittade en grotta...osäkra på om de va rätt så vi fortsatte en stund till tills vi hittade en till!


När vi skulle åka hem hittade vi en karta o upptäckte att vi inte ens va i närheten så vi tog bilen o åkte massa kringelkrokvägar o hamnade på lite privata vägar hit o dit men efter mycket om o men så kom vi iaf till Ynge o började leta på stranden!


De blev rätt mörkt när solen försvann men vi hittade rätt till slut o de va ju skitläskigt,ett litet hål in i berget o så såg man att den fortsatte in till vänster i berget....de måste ha vart den grottan annars upptäckte vi en ny!! Vi vågade iaf inte krypa in i den,man vet aldrig va som gömmer sej där inne i mörkret

Nån som vill åka dit på dagtid o fortsätta äventyret?

 

Tre meter därifrån låg ormjäveln o lurade på mej 


Paus på morgonpromenaden =)


 

Glasspaus på hamnen!



   

Nästan en solnedgång =)


 

Polisen va på högklint o spanade...spännande!!



Första grottan som inte alls va den vi letade efter



 

Persbrants hus?? de bestämde vi att de va iaf o lekte paparazzi i buskarna,haha




 

Här kan du parkera din rullstol =)



 

Rätt grotta??

Av jennie karlsson - 24 juli 2012 14:46

De blev en dag till i Ljugarn så de blev pizzamiddag på Bruna dörren igår,mumsigt fast de va helt sjukt va mätt ja blev!! Tittade förbi Vildarves på vägen hem o tog en öl sen blev de öl chips o skitsnack vid husvagnen resten av kvällen!!

Imorse va de uppstigning kl 8....varför kan ja aldrig va pigg så tidigt när ja e hemma för? Kanske för att ingen väcker mej eller petar på mej när de e dags att kliva upp!  


Frukost sen morgonpromenad en timme i skogen...dock sista gången ja va i skogen den här sommaren för ett äckligt jävla as kom o förstörde mitt lugn....klättrade lite på raukar,satt på en rauk o lyssnade på fåglar o va inne i min egna lilla värld!!

Höll precis på att få till ett skitbra kort på en fjäril när den kom på stigen!! Snacka om att ja fick panik...grät skrek o vågade inte röra på mej ifall han skulle anfalla...men ja va tvungen att ta mej därifrån så ja väntade tills han va borta o sprang i 120 hur långt som helst...eller iaf typ 200 meter då de kändes som att ja va på någorlunda tryggt avstånd!! Halvsprang resten av vägen hem o grät lite för mej själv....tack för att du förstörde min promenad ormjävel!! Ormar ska man ha på zoo,inte i naturen!!


Sen blev de stranden i 4 timmar fast me en badtemperatur på 15 grader idag nöjde ja mej me o ligga på stranden...fast ja badade fötterna...alltid nåt     


Ikväll blir de  bussen tillbaka till stan...vill inte!! Hade de inte vart för att ja ska träffa Sabina så hade ja stannat här ett tag till!! Förhoppningsis blir de glass o sen solnedgång på högklint,mysmys!! Sen hem till mina bebisar o se om dom saknat mej idag..troligtvis eftersom dom vart själva snart i två dagar!


Ligger i förtältet o dricker öl o funderar på om ja ska offra ännu några timmar på att lägga mej i solen...så får de bli!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards