Alla inlägg den 18 juli 2012

Av jennie karlsson - 18 juli 2012 15:11

Idag är det internationella segdagen!! Iaf på bogegatan 17 o de firar ja me att inte göra nåt...ja borde göra nåt för de kan inte va hälsosamt att inte göra nånting alls!! Finns säkert nån som skulle kunna hitta på nåt men dom vill ja inte umgås med o dom ja vill umgås med jobbar,bor alldeles för långt härifrån eller har bättre saker för sej!!


Nån som har ett balkongbord över...mitt har råkat ut för en liten olycka   fast ja har löst en del av problemet...   hålet passade perfekt som blomkrukeställning =)


Fast innan dagen är slut så har nog nån av kissarna skuttat upp på o brakat sönder de!!


Va i slite igår o firade daniel,de blev mat öl o världens godaste efterrätt,inget slår josefins cheesecake,7500 solar till den   

Träffade Melvin,världens sötaste lilla smålänning...passade på att ta en shot ihop fast han fick nöja sej me fanta  


åkte hem o va hälften jättetrött,hälften rastlös o sugen på o göra nåt! Ja bestämde mej för att första halvan fick vinna o gick o la mej....o som alla andra nätter så kunde ja inte sova så ja gick ner på stan o tog ett par öl på bageriet istället   Blev inte tröttare för de men ja hade iaf en trevlig kväll me trevligt sällskap!! O god mat på vägen hem...de blev wok på "kärlek" supermums tills ja smakade på jeppas mat som va stark som f*n o sen försvann tyvärr mitt smaksinne för resten av kvällen!!


Har hittills idag sett på fucking åmål,hahaha den e ju så bra..snacka om nostalgitripp till tonåren!!

har sett halva metallicakonserten från ullevi förra året o när man hör slutet på memory remains o publiken som aldrig slutar sjunga då vill ja vrida tillbaka tiden ett år o stå där igen!! Nu har ja ju inte uppfunnit nån tidsmaskin ännu så de får va,fan oxå ja visste att ja hade glömt nåt..ja får börja skissa på en ritning nu o hoppas den blir klar till jul eller nåt!


Nä upp o hoppa nu o sysselsätta mej me nåt,baka bullar kanske,de hade vart gott!!!


Nån som vill följa me o kolla på smaklösa i åminne ikväll???

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards