Alla inlägg den 8 juli 2012

Av jennie karlsson - 8 juli 2012 18:55

Väldigt tacksam för att alla turister o gotlänningar valde att handla idag...dagen gick superfort o tur va väl de för de blev inte många minuters sömn inatt,inte en enda faktiskt...ändå kunde ja inte låta bli att snooza två gånger när klocka ringde...allt för att ligga kvar i sängen liiiiite till!! tyvärr va de färdigmyst för min del för maxi kallade   


Har nog inte vart still en sekund idag...förutom kanske en minut imorse när ja njöt av en dextrosol o en kaffe sen va ja pigg!!


o eftersom ja är som ja är så måste ja ju ha nåt att sysselsätta mej me så de blev tvspel på soffan när ja kom hem,super mario tröttnar man aldrig på som tur är! Efter tredje världen gav ja upp o slocknade som en liten sten...i typ en halvtimme sen vakna ja o insåg att ja bara käkat frukost o typ tre tuggor mat,omöjligt att va hungrig i den äckliga  värmen så de fick bli lyxmiddag,köttbullar =)


hittade en perfekt grej till mitt tvrum på jobbet....en sittsäck!! typ som en sackocäck fast den va mer som en fåtölj....en sån måste ja bara ha!! de får nästa lön avgöra om de blir en eller inte!! De måste ju va hur mysigt som helst o ligga framför tvn i en sån!


Grannen kom precis förbi en sväng...va tvungen att höra HUR mycket mina kissar låter när dom springer omkring o leker tafatt varenda natt...dom hördes men de va inte så farligt,bra då slapp ja ha dåligt samvete för de...då får dom leka hur mycke dom vill o ja ska köpa öronproppar så iaf jag slipper lyssna på dom!


Undrar va ja ska hitta på i veckan förutom lite jobb,ledig på tisdag ifall nån har lust att hitta på nåt,typ åka till stranden om de blir sol!


kom på att ja har ett nytt bord som ska hämtas hos helle,hon ville bli av me sitt hatobjekt glasbordet o ja tyckte ja behövde ett nytt!! Måste inhandla glasputs för de lär behövas!!



Spännande o se va som händer när veckan är slut,nån måste ta sej i kragen o fixa lite grejer..hmmm!!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28 29
30 31
<<< Juli 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards