Alla inlägg under oktober 2012

Av jennie karlsson - 16 oktober 2012 19:56

Vaknade 6 imorse av att katten kräktes...tack för de karlsson!! sen vaknade ja igen 8 av nånting annat o sen typ en gång i kvarten tills ja tog mej ur sängen kl 11....varför kan ja bara inte sova när ja för en gång skull har en ledig dag!!

 

Diana o saga kom förbi på fika o sen kom mamma o uffe förbi o de blev mer fika!

fick en kaffebryggare av min snälla mamma o de behövdes eftersom uffe "råkade" ha sönder pipen på min gamla så de rann kaffe överallt!

 

tyckte ja kunde göra lite nytta när ja hade en hel dag över så nu är lägenheten städad,disken diskad o tvätten tvättad   

passade på o va lite hurtig oxå o drog på mej mössa o vantar o gick på långpromenad till snäck....glömde bort att de visst blir mörkt ganska tidigt så här års så de va lite småmörkt på vägen hem!! men inte ett enda spöke såg ja,o ingen mördare eller våldtäktsman heller o de va ju tur! dom kanske va rädda för min mössa me en rosa döskalle på,haha!!

 

eller så tittade dom på den fina utsikten??

 

nu blir de soffa,en kopp kaffe o fotboll på tv sen är ja förhoppningsvis supertrött o kan sova!!

Av jennie karlsson - 15 oktober 2012 22:50

Har haft världens segaste kväll...eller ja fick den o gå me massa projekt men de kändes som att alla höll sej hemma ikväll o ja förstår dom...ja hade oxå velat ligga hemma i sängen ikväll o bara va o lyssna på regnet!!


 

har haft en tycka synd om jennie dag....gillar inte dom dagarna när ja kommer hem till en tom lägenhet!! vaknade inatt av hjärtklappning o sån jävla kramp i bröstet,de gör ju så sjukt ont så man tror man ska dö...överlevde den här gången oxå men de finns fan ingen värre känsla!! o när den vägrar o släppa är de inte kul alls!! ja va alltså inte på topp när ja klev ur sängen!




kollar på "mitt liv är ett skämt"...eller va de nu heter,hahaha grymt kul va de iaf!

 

Imorrn väntar en ledig dag...va en vecka sen sist så den är välbehövligt fast ja vill egentligen jobba så ja har folk runt omkring mej!! men diana o saga kommer iaf förbi på fika o sen kommer mamma me en kaffebryggare till mej  

sen hoppas ja på fint väder så ja kan ta en långpromenad till snäck innan de e dags att bänka sej i soffan o se va zlatan går för mot tyskarna!!

Av jennie karlsson - 14 oktober 2012 22:32

Kan inte sova...är supertrött o huvet fullt av massa skit!!! Fattar inte att ja inte klarar av att varva ner när ja e själv...börjar få abstinens efter lite sällskap på kvällarna igen,de funkar bättre än alla sömntabletter i världen!började se en film men de blev ja bara mer rastlös av så den fick stängas av....titta upp i taket funkar oxå som tidsfördriv fast de e inte överdrivet roligt!! Börjar få lite panik över tisdagen....ledig dag o den måste fyllas me grejer att göra för en helt sysslolös dag finns inte i min värld just nu....nån som vill leka me mej på tisdag?

Av jennie karlsson - 14 oktober 2012 19:15

De blev en liten spontan drinkkväll i fredags efter jobbet...den kloka jennie borde gå hem o sova efter jobbet men den okloka spontana jennie ville dricka alkohol....valet va enkelt!! cyklade bort till maria o diana o blev bjuden på kaffe karlsson med rosa sugrör  kvart över fyra hade de blivit drinkar öl o några glas rödvin o ja insåg att ja måste cykla hem jättefort för att få några minuters sömn....de va en vääääldigt trött jennie som gick till jobbet igår!

 

somnade rätt gott i soffan när ja kom hem men sen när ja skulle hoppa ner i sängen så va de som vanligt tusen grejer som snurrade i skallen....hur kan de va så att alla såna skumma tankar försvinner i soffan? Bor dom i sovrummet?? måste kolla ordentligt under sängen sen!

 

de va alltså en ganska så trött jennie som gick till jobbet imorse oxå...tur att söndagar går så sjukt fort!

 

nu blir de hemgjord pizza o snart solsidan...spelar lite wii medan ja väntar men de ska ja nog genast sluta me för de går åt helvete½!!

undrar va som pågår utanför mitt fönster?? låter som att de är en tornado o ösregn...har ja rätt??

Av jennie karlsson - 11 oktober 2012 15:38

Började dagen me att vakna efter massa skumma drömmar,eller ja va lite vaken o drömde fortfarande tror ja...helskumt va de!! massa tåg som aldrig kom fram och som åkte till fel ställen,stångaspelen mitt i vintern o massa tält mitt inne i skogen..!?!?! Nån mening måste de ju va me drömmar,annars hade dom inte funnits? undrar va den är?

 

Simmade 1000 meter o de va supersegt,massa tanter som hade snigelfart så dom håller på o sjunka,två tjejer som stank parfym....är de jobbigt o duscha innan?? blääää!! o så en tant som tyckte att hon skulle ligga i mitten o va i vägen för alla!!

 

De blir några timmars jobb på min lediga dag,19-22.15...passar mej perfekt för då hinner ja tvätta o fixa lite innan o så slipper ja en tråkig kväll hemma =)

 

ikväll kommer nytt avsnitt av S.O.A ,tur att dagarna går så fort,känns som de va torsdag igår...och i förrgår!!

 

Hittade iaf min drömkille igår(...igen!! )han va o handlade på maxi o va sååå fin så man ville äta upp honom!! fast han hade en liten dotter me sej så mamman va säkert inte långt borta...fast sånt går att lösa,haha!!

Av jennie karlsson - 10 oktober 2012 20:25

Haft en superbra dag på jobbet,vet inte riktigt varför men de kändes bra    va duktig o cyklade till solberga o simmade tusen meter efter jobbet,bara vägen dit va ett helt motionspass i motvinden!!

Undrar va ja ska hitta på nästa vecka när solberga har stängt?? de får bli  långpromenad varje dag! ja skulle verkligen behöva en liten hund som måste rastas o behöver mycket motion,nån som har en över?? eller en stor hund,små hundar är så fula!

 

Undrar om ja får jobba imorrn? lär får reda på de när nån ringer o väcker mej i morronbitti   

 

Väntar på erik o mackan...om ja håller mej vaken till dess!! fast så länge ja befinner mej i soffan är ja trött o så lägger ja mej i sängen o kan inte sova ändå,måste va att sängen är för stor!!

 

har lekt apport me katten en bra stund o de verkar inte som hon tänkerr tröttna...hon kanske tror att hon är en hund....ja tvivlar på att ja får me henne i koppel på långpromenad fast de kanske e värt att testa,koppel har ja redan!!

Av jennie karlsson - 8 oktober 2012 17:17

Ledig måndag...lyxade till de me sovmorgon   sen blev de lite städning....fattar inte hur de kan bli så stökigt så fort!! fast den här gången va de inte bara mitt fel,tur att man kan skylla på nån ibland!!

 

2000 Meter på solberga fick de bli,klappade mej själv på axeln o tyckte ja va duktig   

va på coop o handlade o hon framför mej i kön slängde upp massa skumma grejer på bandet....röda o gröna saker,halmbockar o den ena julsaken efter den andra...va är de för fel på folk!! snart firas väl den där jävla julen året runt! ja röstar för att införa midsommar året runt istället...den e mycke roligare!!

 

Blev en otippad utekväll i fredags...fast de va kul,hahah!! de blir de oftast när man går från att ligga i soffan me onepiece på till att va sminkad påklädd o har hällt i sej två öl o ett par shot på en kvart,hahah de måste vi göra om snart!! mindre kul va de o gå upp i lördags o cykla till jobbet men ja överlevde den här gången oxå!!

fick sällskap i lördagskväll me matleverans från max...direkt till soffan,de  e lyx de,o precis va ja behövde   

 

Hittade massa avsnitt av bumbibjörnarna som ja trodde ja tappat bort.....kvällen är räddad   har inte vart själv sen i fredags så ja behöver underhållning,ska börja me o klura ut hur ja får ljudboken ja laddade ner till mobilen att funka...den finns där nånstans men ändå inte för ja hittar den inte!!

Av jennie karlsson - 4 oktober 2012 21:22

Nånstans ska ja ha ett par rosa fina gummistövlar men såklart hittade ja dom ingenstans när e ösregnade ute o ja skulle till jobbet!! nån som har sett dom?

 

Började morgonen me 1000 meter på solberga strax efter klockan 7...riktigt jävla imponerad varje gång de händer eftersom ja inte tillhör den morronpigga  sorten!

 

Hade en extremt seg dag igår...tror alla va på hemse torgdag för de va alldeles för lugnt på jobbet o de händer inte ofta!! Jocke kom hit när ja slutat så de blev fotboll o några avsnitt av vänner...så fick ja den  dagen att gå till slut 

 

Den hör dagen har bara vart skum...första timmarna va ja helt säker på att de va onsdag....sen ändrade ja mej till fredag innan ja kom på att de faktiskt är torsdag!! o torsdagar kan bara betyda en sak....nytt avsnitt av sons of anarchy   Gjorde nåt väldigt ovanligt o gick o la mej innan klockan nio,undrar när de hände sist??? så nu ligger ja i sängen,lyssnar på regnet som öser ner  o väntar på att S.O.A ska ladda klart så ja har en timmes underhållning sen blir de nog sömn för min del,sjukt trött..måste bero på vädret!!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16 17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards