Alla inlägg den 17 januari 2010

Av jennie karlsson - 17 januari 2010 22:15

Hmmm vi börjar väl från början....

Jobbade till 5 igår sen blev de en iskall promenad till gråbo för o börja dricka upp ölen som stod o väntade i kylen,den hade ja förtjänat efter en dag på jobbet 

 


Diana fyllde år i fredags så vi va några stycken som firade de hemma hos henne!

Sen blev de som vanligt taxi ner på stan(som ja för en gång skull INTE betalade) o en sväng på munken!! Massvis me folk ute,undrar vart alla får pengar ifrån...de e ju hundra år sen de va lön sist! Tappade bort alla som vanligt men pernilla o jag gjorde som vi brukar o intog dansgolvet i vinylen =)


Ska på riktigt kolla upp om de finns alkohollås till mobilen....ja tycker att ALLA borde va vakna mitt i natten om de e helg men tydligen så är dom inte de!skärpning på mej!!  


Ingen utekväll utan besök på mcdonalds så man inte svälter ihjäl...hmmm ja kanske hade överlevt ändå!! sen blev de en väldigt snabb promenad hem så man inte skulle frysa ihjäl..

Låg o pratade skräckfilmer o massa annat skit fram till 5 imorse,sen somna ja som en liten gris o klev inte ur sängen förän 2tiden idag


Sen blev de förflyttning till soffan för ett par omgångar mario cart som ja som vanligt inte vann,haha fast idag va ja ur form,kom typ sist varenda gång!


Taxi till gråbo eftersom ja inte tänkte utsätta mej för att bli påhoppad av en isbjörn alternativt pingvin i kylan...

hem till diana o hämta upp mina grejer ja lämnade igår o så massa kaffe såklart...orkade inte stressa för o hinna me bussen så de blev taxi hem oxå,måste sluta låtsas att ja e skitrik för ja har verkligen inte råd att åka taxi överallt men man e ju lite bekväm haha

Hann me o leka lite e Saga oxå,vi har lagat låtsasmat o matat alla hennes hundratusenmiljoner nallar,så skulle ja säga mmmm bääää när lammnallen fick mat o mmm muuu när kossanallen fick mat,hahah


sen blev de pocorn o super mario me helle...försökte för 54de gången att klara bossen på 5e världen men efter alldeles för många försök gav vi upp...igen!! Men nästa gång så!!


Kom på att ja skulle packa så nu har ja väskan full me kläder till imorrn när i ska på idrottsgalan =) Wiiiieee ska bli sååå kul!

Har rånat sparkontot...inte bra med en vecka kvar till lön men ja har mat i frysen så ja klarar mej nog en vecka! Tänkte inte åka till sthlm o va fattig...shopping på tisdag ska nog hinnas me för vi har ett par timmar att fördriva innan flyget går hem!!




Kommer inte kunna somna inatt så de får bli en film på soffan istället...kanske har tur o somnar där!!


Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20 21
22
23 24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards