Alla inlägg den 25 februari 2013

Av jennie karlsson - 25 februari 2013 20:00


De händer massvis me grejer nu o ja vet inte om ja gillar allt,kommer hända lite grejer oxå som inte kommer skötas snyggt..man lär sej efter ett tag hur vissa människor hanterar saker o de blir inte alltid bra i slutändan men de e bara o se glad ut o le lite fint!


har iaf haft en superbra dag som började me o spana på flygplan o sen en sväng till pappa för o bli bjuden på mat,en pratstund hos farfar o sen en sväng till slite för en fika i de underbara vädret o sen en promenad me mamma till gahms för o köpa massa "nödvändigt"...fast de blev mest nödvändigt den här gången för ovanlighetens skull,plastpåsar vanish tejp o massa bra att ha saker!


har inte ansträngt mej överdrivet mycket idag men ja e helt slut i hjärnan o klockan är bara åtta,ja kanske har vart ledig för länge,tur ja ska jobba imorrn!!

Av jennie karlsson - 25 februari 2013 10:54

Tyckte ja klarade mej ganska bra i helgen me barnvaktande melodifestival knappt nån sömn o fikabesök  

Höjdpunkten va iaf när ja lyckades med en dubbel eagle på golfspelet på wii o för första gången fick vinna över jocke,hahah de kommer ja leva på länge!


Känns som de har vart fullt upp här i helgen fast ändå har ja knappt gjort nåt men ja somnade som en liten gris igår...en väldigt trött gris!


nu ska ja snart ut till boge en sväng o hälsa på farfar o så blev ja bjuden på mat hos pappa o anki oxå,låter som de kan bli en bra dag! inte nog me de så skiner solen för fullt o de e 13 grader på balkongen...våååååår!! kanske inte riktigt än men ja kan inte hjälpa att vårkänslorna flödar!


den efterlängtade lönen kom idag...kanske skulle passa på o köpa åt roligt när ja kan o har en ledig dag!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards