Alla inlägg den 17 februari 2013

Av jennie karlsson - 17 februari 2013 18:50

Idag har vart en riktigt låååång dag,öppning på jobbet som brukar gå galet fort gick supersnabbt till klockan va tolv sen började den gå bakåt kändes de som men den ble tre till slut o ja fick gå hem!

Lyckades ordna en semesterdag på onsdag så de blir två dagars ledighet mitt i veckan,lyxigt   


saker brukar inte bli som ja tänkt mej,o inte den här gången heller!! fattar inte hur vissa människor tänker o ja tänker inte ta reda på de heller dom närmaste dagarna för ja orkar inte slösa energi på sånt som ja ändå inte kommer förstå...hoppas de löser sej av sej själv..inte så troligt men hoppas kan man alltid göra!!  


imorrn måste ja ta tag i min telefon så den blir fixad,får antingen bli en superbillig telefon på elgiganten som får funka som reservtelefon eller köpa nytt simkort o ladda me comviq kompis...de senare alternativet passar mej bra för då kanske ja slipper jobbiga telefonförsäljare ett tag om ja har nytt nummer!


ligger på soffan o e sjukt hungrig men ja orkar inte resa på mej o de enda ja e sugen på är en budapestbakelse...har vart de i flera veckor nu o hade ja haft bakgrejer hemma o ett tålamod så hade ja bakat en egen men de hade ja inte idag!


om man skaffar en hemhjälp får man väl dra av de på rut-avdraget? de kanske skulle va värt o ha en liten betjänt som fixar mat o grejer när ja inte orkar,helt en söt liten sak så ja har nåt fint o titta på när ja väntar på maten   



Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards