Alla inlägg den 26 augusti 2012

Av jennie karlsson - 26 augusti 2012 21:24

Då va snart den här helgen slut o ja e slut som människa!

Började me o jobba i Fredags o sen direkt ut till slite efter jobbet...hann inte ens innanför dörren hos mamma så hade ja en öl i handen..de e service de!

 

Blev ganska sent me öl o skitprat så man va inte överdrivet pigg igårmorse när vi skulle på marknad men de va bara o kliva upp  se glad ut!

 

De blev obligatoriskt inköp av strumpor sen slank de ner lite batteri o superlim oxå...konstigt att ja lyckades göra av me 1200 på så lite??? kan va så att all öl oxå kostade pengar?? hmm mycket möjligt men kul va de!!

 

På kvällen va de födelsedagsmiddag i boge hos pappa o sen ner till slite igen o massa dansande o mer öl på hotellet..avslutade på pizzan  där ja o mamma va sist ut som vanligt,fattar inte hur vi lyckas men står alltid kvar där en halvtimme efter stängning me varsin öl o tycker att vi har inte bråttom hem...de hade visst dom som jobbade där! vi gick hem o satt oss på terassen odrack öl istället...som varje år!

 

Idag blev de en sväng på marknaden för o kolla om man kanske glömde nåt igår o ja hittade en superbra gummiborste till kissarna så nu ska lägenheten bli hårfri!! drog lite på soffan o de blev en jättetuss,bläää konstigt att ja inte blivit allergisk!

 

Hamnade på pizzan oxå för bakfyllan behövde botas me beasås o  massa gott,funderade på öl till pizzan men idag fick de bli pepsi...konstigt att ölen alltid smakar bättre kvällen innann än dagen efter!!

 

Tog ett extrapass på jobbet imorrn,ångrade mej lite för ja kom på att ja hade tänkt o klippa mej imorrn men de hinner ja väl en annan dag!!

Ska iaf hinna me o simma innan jobbet så ja kan göra mej av me lite överskottsenergi =)

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards