Alla inlägg den 18 augusti 2012

Av jennie karlsson - 18 augusti 2012 21:08

Inte blev de ja miljonär idag heller...suck!! tar de nästa helg stället   

 

de här har vart en skitdag från början till slut o de känns som att ytterst få runt omkring mej idag har vart på topp,varför då?

 

Började me att den där jävla klockan ringde men min hjärna o resten av mej ville ligga kvar i sängen resten av dagen utan att kliva upp men de gick ju inte så ja fick koppla på autopiloten o ta mej till jobbet som en zombie!

Funderar på att gå o lägga mej redan nu fast klockan inte ens är halv tio men de e ingen ide för när ja väl ligger där så kommer tusen miljoner grejer o snurra i huvet så ja låter bli o försöker hålla mej sysselsatt ett tag till!

Känner mej sjukt osocial just nu men ja orkar inte lyssna på folk om hur dom mår va dom tycker o va dom vill,kanske e egoistiskt o tänka så men ja orkar inte bry mej!! ibland vill man bara tänka på sej själv utan att nån annan lägger sej i!

Ja har iaf världens bästa jobbkompisar som kan få mej på bra humör...tur är väl de!

 

skulle egentligen vart på 30årsfest ikväll men de blir jobb imorrn kl 7 istället,tjäna lite pengar är aldrig helt fel o speciellt inte på söndagar!

 

har massa filmer som bara ligger o väntar på att ses men ja e för rastlös för de...ser typ en kvart sen börjar ja göra nånting annat istället!!

Väntar på att en ny säsong på sons of anarchy ska börja så ja kan hålla mej sysselsatt...de funkade hela förra hösten när ja hade 4 säsonger att kolla igenom....kanske skulle börja om från början för då kommer ja ligga fastklistrad i soffan ett par timmar varje dag!

 

eller så går ja ut o går...strandpromenaden me lite bra musik i öronen hade suttit fint nu! den som uppfann promenader va bra smart,kan de finnas nåt bättre sätt att rensa skallen på?

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15
16
17 18 19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards