Alla inlägg under januari 2011

Av jennie karlsson - 17 januari 2011 15:35

Va på stan en sväng o lämnade tillbaka de ja köpte i fredags eller iaf peaktröjan o två par byxor,de blev en adidaströja o påfyllning av baren istället =) o så 2årspresent till Alva som snart fyller stor tjej

    


    

Skulle sola oxå men ja orkade inte gå hela vägen ner till Adelsgatan...för de e ju så långt o gå  


nu börjar de bli dags för tvättstugan o sen kommer Diana o Saga hit o vi ska käka mat,undrar va de ska bli!! Fick förslag på pizza men de e ja inte så sugen på,kanske skulle köpa nåt gott kött o potatisgratäng eller hambugare?? Tacos e ju oxå gott...hmmm har en stund på mej o fundera

Av jennie karlsson - 16 januari 2011 20:43

Idag regnade de massa pengar över visby,36 miljoner hamnade i märtas plånbok o ja e inte ett dugg avundsjuk...inte alls!  


Munken blev de igår efter förfest hos diana som fyllde år,blev kanske lite för många hot shots men de va lika mumsigt som vanligt   


Idag blev de kaffe hos diana o sen en promenad ner på stan för o kolla inspelningen av "grannyran" tur de fanns gratis kaffe så man inte frös ihjäl för de va riktigt skitkallt o stå där i två timmar men de va mysigt   


skulle köpa bakismat o blev akut sugen på sallad men bingans sallad va fan äcklig o de som kallades kyckling va nog nåt annat...blääää!!  


Har för första gången sett "solsidan" o de va ju skitkul,hahahah de måste ja boka in varje söndag!!

  

Fick ett helt stört sms förut,eller den ja fick de ifrån ska ja inte skylla på men personen som såg till att de skickades....satan så jävla känslig man kan va då!!!  


Nu blir de ett bad o sen ett skutt ner i sängen så ja e pigg imorrn när ja har min lediga måndag =)


Ska ner på stan o lämna tillbaka min fina peaktröja för den va inte så överdrivet superfin som ja tyckte från början,två par byxor ska bytas ut oxå,ett mot pengar o ett till en annan storlek o peaktröjan får göra plats för den fina adidaströjan ja hittade i fredags =)

Av jennie karlsson - 14 januari 2011 19:52

Slängde in en hundring på Mrgreen igårkväll o de blev 3500 till slut så idag blev de en shoppingrunda =)

  

Lyckades inte somna förän 5 imorse så de va en aning segt att gå ur sängen halv åtta imorse för o pallra sej till jobbet!


Jobb 9-15 o de va en seg dag,nästan hela dagen iaf! Hände absolut ingenting så ja har plastat in varenda papper som skräpat i förbutiket...så mycket har ja gjort idag! Gick hem 2 timmar tidigare(skulle slutat 17 enligt kass schemaplanering) så de blev en sväng på stan o ja hittade ett par nya fina DCskor...ja behövde ju verkligen ett par till?!?!

      


En superfin Peaktröja hitta ja oxå,svindyr men ja har alltid velat ha en sån så de fick de bli en sån =)


o en jacka blev de visst me,hahah de va mycke fint som fick följa me hem!!


De ja egentligen skulle ha va byxor men de hitta ja inga förän ja kom till Lindex o då hade ja säkert provat 20 par o va på väg o ge upp o då hittade ja två par leggings som fick åka me i påsen...hoppas bara att ja kan ha dom för ja orkade inte kämpa mej in i provhytten igen!! Ja e ingen normal tjej för ja tycker de e skittråkigt o handla kläder !!


Hade alldeles för mycket att bära så ja fick hoppa över bolaget så de får ja ta innan jobbet imorrn,sen blir de hem en snabbis o vidare till Diana som fyller år så de blir öl o sen munken!! Just nu känner ja för en myskväll i soffan men de hinner nog gå över!!


Har hittat ett ny sysselsättning på kvällarna,lyssna på Gert Fylking i "gerts värld" på radio,hahaha man kan ju börja undra om han e riktig vettig o en del som ringer in verkar inte alla hästar i stallet dom heller!


Nya grannen har inflyttningsfest ikväll,funderar på o bjuda in mej själv o "råka" banka sönder hans gitarr =)


Nu ska ja gosa ner mej framför tvn i min nya fina tröja o äta potatisgratäng me lövbiff o massa tzatziki =)

Av jennie karlsson - 13 januari 2011 11:39

Igår ringde Agnes från jobbet o undrade om ja kunde jobba till 22 istället för 18 o eftersom hon bad så snällt så tog ja de men de som stör mej är att ja fick jobba för att en annan va sjuk o de passet inte va fixat!! Hur svårt kan de va o säga

-de va jag som missade o lösa de...FÖRLÅT!!!

Nä så går de inte till för alla skyller på varann istället o jag är så jävla trött på de nu!  




Senaste veckorna har min telefon vart väldigt tyst,typ en eller två personer ja pratat me o de har vart så skönt för ja har inte behövt lyssnat på ett enda jobbigt problem från nån!!  


Munken på lördag o de va ett bra tag sen ja va där så de kan nog bli kul men om nån börjar tjafsa om nånting så går ja hem o dom får klara sej själva!! Fattar mej inte på folk som klarar att dricka en öl sen ska de börja diskuteras hej vilt om allt möjligt skit,man går väl ut för o ha kul??? Eller ja kanske har missuppfattat de där?  


Hade en ledig dag i Tisdags o den va välbehövlig efter allt jobb,mamma kom förbi på fika på förmiddan sen gick ja hem till Helle o Nova för lite mer kaffe!

Sen blev de en sväng för o köpa öl o möta iza så hon inte skulle gå vilse,haha!!

Hockey på Bistro o Djurgårn vann såklart derbyt så de skulle firas me mer öl o så blev de visst en hel del biljard...börjar lära mej de där nu  


Anna kom förbi en stund i måndags,de va alldeles för länge sen så de blev massa kaffe o prat om allt möjligt =)

Av jennie karlsson - 9 januari 2011 19:34

Ikväll är de soffan o tvn som gäller,just nu är de bingolotto...kände att ja hade en vinstlott på gång så ja va tvungen o köpa en   


halva pizzan som va kvar från igår fick de bli till kvällsmat o nu övergår ja till chipsen som ja inte orkade äta upp igår  


Jobb 12-18 idag o de va lika lugnt som igår o dagarna innan dess!


Åhhh så nära ja va,ett nummer ifrån 100 spänn o en volvo...ja borde få en halv volvo tycker jag!  


haha ja skulle ta ett chips me massa dip på när katten kom förbi så hela svansen blev full me vitlöksdip,haahaha

Av jennie karlsson - 8 januari 2011 22:06

Idag har ja jobbat i 120 hela dan,allt är städat alla skåp är rensade ,papper sorterade o skyltar utskrivna och inplastade så imorron borde ja ta de lugnt =)

  

Innan ja va sjukskriven i somras så kändes de som man gick omkring me en klump i halsen hela tiden,precis som när man ska börja gråta...kände av de idag så nu är de dags att varva ner igen!!  


Sååå trött på gnälligt folk,ja kan väl oxå gnälla ibland men då hittar ja på nya saker o gnälla på(för de e inte irriterande för dom som måste lyssna på mej haha)...de e enbart irriterande o lyssna på samma gamla jävla tjat som man hört tusen ggr förut,kan du inte bara va tyyyyyyyst!!! TACK!

   

Funderade bra länge på vad som skulle serveras till kvällsmat(på lördagar får man inte äta macka),de va på väg o skulle bli pommes men de slutade me pizza o chips...fast ja blev så mätt efter pizzan så nåt chips har de änu inte blivit!!  



Ska se klart "Tin cup" först sen kanske ja orkar resa mej från soffan o hämta chipsskålen  


Måste komma ihåg o bunkra upp med julmust innan de tar slut i affären,eller hoppas på att juulmust till sodastreamer säljs året runt

Av jennie karlsson - 7 januari 2011 22:58

Har haft Torsdag hela dagen idag så ja blev glatt överraskad när ja kom på att de va Fredag,inte för att de spelar nån roll eftersom ja ändå ska jobba i helgen men de känns ändå bättre med lördag imorrn än fredag...bättre betalt på jobbet   


Blev akut hungrig när ja kom hem så de fick bli varma mackor o julmust,mums!!  


Har fått massvis me grejer gjorda idag

*Fixat mitt pensionssparande så ja sparar lite mer...tanken va att ja vill ha tillbaka massa pengar på skatten nästa år =)

*Bytt mobilabbonemang,blev skitarg när ja såg min senaste räkning på 865 spänn för EN MÅNAD!!!! Helt sjukt va dom luras så nu blir de comviq kompis surf istället o enligt va ja räknade ut borde ja halvera min räkning!

*Kollat flyg till göteborg i sommar,ska bara vänta in lite pengar så dom kan bokas o betalas

*Fixat ett nytt visakort,kom på att de e lite småjobbigt o inte kunna ta ut pengar när ja vill!


o så jobb uppå de så imorrn känner ja att ja kan ta de lugnt me gott samvete =)

Av jennie karlsson - 7 januari 2011 11:16

De behöver ja i massor för o bli glad idag för ja chockvaknade skitförbannad imorse,drömde massa störda grejer som faktiskt skulle kunna hända på riktigt o va så jävla arg o ledsen när ja vaknade!! Inte kunde ja somna om heller för då kunde ja ju börja drömma igen   


Blev en promenad till affären för o köpa creme fraich me basilika o tomat sen hem o fixa mat så ja slipper de ett par dagar framöver =) De blev pasta me strimlad korv,creme fraich,majs o lite senap i...mums!!  


Jobb 15-22 så sysselsättning ikväll behövde ja inte fundera på,inte förän på tisdag när ja e ledig nästa gång o då kommer mamma förbi på fika o ska lämna min dammsugare som ja fick i julklapp  

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards