Alla inlägg den 5 januari 2011

Av jennie karlsson - 5 januari 2011 18:21

Jobb 7-15 o de gick väl hyfsat förutom för övrig personal som tvingades stå ut me mej första timmen när ja svor o skrek på allt möjligt o kastade stolar o golvet...hmm de e inte lätt o va morgontrött  


En kopp kaffe sen gick de värsta över  


skulle egentligen hem till Diana efter jobbet men ja kände inte för o cykla nån större omväg idag så de fick bli snabbaste vägen hem för o kasta sej på soffan men efter en stund fick ja tvinga upp mej själv för att ta tag i mina extremt skitiga golv....en sväng me dammsugaren o de knastrar inte längre när man går,kanske borde göra de lite oftare men de är ju såå tråkigt!!  


Har lärt den ena kissen "apport" så ja har tillbringat nästan en timme på golvet i hallen me o kasta en papperstuss som hon sprungit efter o plockat upp den för o sen lämna den till mej...duktig sötplutt!  


Den andra kissen ville nog oxå ha lite uppmärksamhet för hon ligger på datan nu o kurrar för fullt,tar lite längre tid än vanligt o hitta tangenterna men va gör man inte för sina bebisar!


Ligger o småkollar på "jönssonligan" o de e reklam typ var tionde minut,lagom irriterande!



Grattis till Malin som fyller år idag...23 va de va?    


Tog extrapass på jobbet nästa helg vilket innebär att ja får va ledig nång gång i mitt nästa liv om ja har tur men va mycke roligt ja kan ha för alla pengar ja ska tjäna =)


Snodde en grej från pernillas facebook som va lite kul

"Om livet känns lite tungt och dagarna inte blir som man vill, se då på livet som en hanhund. Kan det inte ätas eller knullas, så pissa på det & gå vidare"


HAHA så rätt så rätt!!!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10
11
12
13 14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards