Alla inlägg den 23 juni 2010

Av jennie karlsson - 23 juni 2010 20:49

Som vanligt ingen sömn natten innan ja börjar tidigt så ja va på jobbet kvart över sex,ganska skönt för då kunde ja ta en kopp kaffe o fixa lite som ja ville!

funkade ganska bra till lunch sen verkade de som alla hade vaknat på fel sida,höll på o bli nertrampad vid färskpotatisen pga överbefolkning,folk blie ju helr galna så fort nåt är billigt!


sen tyckte en kund att ja skulle gå o bre en fralla åt henne,ja tyckte däremot inte att ja hade nån tid till de så hon blir arg o köper en korv sen står hon o stirrar på mej o dumförklarar mej för att hon inte fått nån bricka o bära sin korv på?!?!?! vart e logiken i de? två händer en korv!?!?!

sen tala hon om att korven va jätteäcklig o att ja saltat den alldeles för mycket...jo men de e ju jag som tillverkar korvarna o sen står o saltar dom på grillen...verkligen!!


nästa kund vill oxå ha frallor som är slut,hon dumförklarar mej o tycker att ja ignorerat henne o hon sa de på ett sånt jävla elakt sätt så ja börja gråta...o de e ju skitkul när man har massa kunder,två kassatelefoner när cheferna är på lunch o ska ha koll på allting!! som tur var så dök söta lilla anna upp o kramades o tog en rökpaus så ja kunde lugna ner mej!


sen kom posten o då klämde ja såklart fingret i postburen,de fingret som har en blå nagel efter ja cyklade omkull o e brännskadat efter att ja satt de i brödgrillen...grrrr!!


sen ringde mamma o säger att min morfar e jättedålig o kommer förmodligen inte klara sej över midsommar =(


kommer hem o ska tvätta,då går ena maskinen sönder o vägrar centrifugera...två timmar i tumlaren innan de va torrt!


sen bäddade ja ner mej i soffan o hoppades att de inte kunde hända mer grejer idag.....kvällen är inte slut ännu så man vet aldrig!


en positiv sak är iaf att grannen har fest o spelar gitarr o en kille där nere sjunger så sjukt fint så ja tror ja blev lite kär!!


varför ska alla ut ikväll för? tycker alla pratar om munken krogen o öl....varför e inte ja bjuden?

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards