Direktlänk till inlägg 17 november 2010

sexparty,ny säng och en ond fot!

Av jennie karlsson - 17 november 2010 13:17

I lördags va de dags för de årliga sexpartyt...lika bra att göra de till en tradition nu efter 2 år =)  


De blev massa shopping o en hel del perversa historier medan vi klämde slickade o smakade på allt som gick,hahah

15 tjejer som e fulla o köper sexsaker blir garanterat  HÖGLJUDDA,jävlar vilket kackel de va men de va kul =)

  

sen blev de munken,planen va väl Hamnplan från början men när det är lördag och klockan börjar närma sej 23.30 så dras man automatiskt ner till munken av nån konstig anledning!


va lite halvsegt fram till tolv när de kom massa folk,de blev två timmars schlagerdans o massa öl =)

Fick tillbaka min jacka oxå,tack till den snälla tjejen som fixa de,så lät de inte i fredags när ja frågade nån annan,då fick ja minsann återkomma på måndag!


I söndags va de Fars dag o de firade vi hemma hos mej,pappa Anki o Daniel kom hit när ja lyckades röja bort de mesta efter lördagskvällen o de blev pizza sen tårta....mätt i magen? Check!!

  

sen tänkte ja mej en lugn hemmakväll men ja skulle tydligen ner på o´learys o kolla på fotboll så de blev ett par timmar där men ytterligare några öl!!    


I fredags skulle ja oxå va lugn men eftersom jag är otroligt lätt att övertala så hamnade ja på wisby hotell me en öl i handen,sen munken o de blev visst en avslutningsöl på kharma innan hemgång!!


jobb några timmar på lördan,va lagom kul o cykla dit när de ligger nån o sover o min säng....ja ville ju oxå sova men de gick helt okej bara ja hade kommit igång!


ja va lagom trött i måndags när de va dags att jobba men de gick!! Skulle behöva en nykter helg nu men de e svårt när de e personalfest på lördag som lät bli helt otroligt bra!! Ja e ganska lycklig att ja e ledig på söndag!


Idag kommer min nya säng ja har beställt =) ska försöka flytta bort den andra sängen,undrar vart ja ska göra av den...de e inte så smidigt o släpa ner en 160madrass för tre trappor,har för mej att vi krånglade ganska ordentligt innan vi fick upp den för 3 år sen!  


ont som fan har ja i foten oxå,tror de e mina kassa skor ja har på jobbet,kan knappt gå på den så de fick bli en ledig dag från jobbet idag,hade kunnat sitta i kassan men ja tror inte ja hade fixat o cyklat..fan oxå!! Tur de bara va en 4timmarsdag!


nu blir de nog en film på soffan,känns som att ja inte orkar me nåt mer ansträngande idag!


jo en skum sak har hänt.....vem har lagt in massa skit på min spotify??? Den va inte där innan helgen iaf =(

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av jennie karlsson - 10 juli 2015 00:14

Har nu vänt helt o hållet på dygnet...eller får typ två dygn att försvinna på 24 timmar för att sen sova i 24 timmar! Jobbade 20-05.30 inatt/imorse o sen blev de en timme på gymmet innan de va dags för nästa jobb 9-14!!   va trött som en gnu när ...

Av jennie karlsson - 7 juli 2015 17:01

Jobbar natt den här veckan o mellan  Jobbpassen skulle de va kul att hinna va lite social oxå,hittills idag har ja sovit till kl 14,vart på bingan o köpt frukost/lunch o sen en snabb sväng på cubus o kappahl för att lämna tillbaka lite grejer som ja ...

Av jennie karlsson - 21 maj 2015 21:38

Idag va de vernissage på dagis o guuuud va duktiga dom små gosbarnen är, massa fina konstverk o så bjöds de på äppeljuice o morot/gurkstavar med dip. ..mums sa den hungriga mamman som va dum o inte åt nån klok lunch!   Igår kom världens bästa syste...

Av jennie karlsson - 19 april 2015 23:40

Ja kan bli så sjukt irriterad på folk som går o handlar o låtsas att de är en liten robot bakom kassan som man inte behöver hälsa på.....o sluta för fan  att prata i telefon när du betalar!!   #Svårt att säga hej till personen som tar betalt??nä ...

Av jennie karlsson - 12 april 2015 23:02

redan mitten av april...vart tar tiden vägen? De va ju jul alldeles nyss 😕  har haft en riktig superduperhelg med välbehövligt mys o massa härligt folk runt omkring mej 😆   Igår va de kalas för Märta som fyllt fem..tyckte hon va b...

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards