Alla inlägg den 31 augusti 2014

Av jennie karlsson - 31 augusti 2014 18:59

Min söndag blev inte riktigt som ja tänkt mej...eller iaf inte den senare delen! Mitt humör sjönk ner i skorna igår igen o ja hade hoppats de skulle stanna uppe i mössan ett tag men inte då,varför skulle man ha sån tur för?


Igår va de marknad med obligatorisk strumpshopping så nu klarar sej strumplådan ett år till! Nikki fick en hög me kläder så hon borde klara sej ett tag hon me!

Sen blev de samma sak som varje år,kräftor hemma hos mamma o de va mumsigt som vanligt...man borde ha kräftskiva varje lördag   



idag blev de en sväng till på marknaden o nikki fick mer kläder o ja fick va nöjd me de ja redan hade.


en sväng förbi jobbet o sen lämna av lillfis hos jocke o sen hem o gräva ner mej i soffan med ingvar oldsberg som sällskap...inte riktigt vad ja hade räknat me men så kan de gå     blev lite besviken på han,trodde han skulle va en kul gubbe men inte tillräckligt för att liva upp mej ikväll! som kompensation tycker jag att jag kan vinna en fin bil eller nåt,eller iaf ett sexsiffrigt belopp som ja kan slösa bort på nåt skoj...eller ja menar att ja ska spara dom,hmmm!  


imorrn är de inskolning på dagis o separationsångesten börjar komma krypandes...hjääääälp!!


På tisdag har ja lite uppdrag som ja hoppas ja kan hinna me o resten av veckan hoppas ja de kan bli jobb..de får ja nog veta ikväll hoppas jag men än så länge har telefonen vart galet tyst!


den där jävla telefonen blir ja tokig på,inte nog me att den är så tyst...den krånglar en massa o trots att ja betalar 89:- i månaden för nån konstig försäkring så skulle ja betala en självrisk på 500 spänn..låter jätteskumt,tycker de borde gå på garantin!! borde nog kolla upp de innan den lägger av helt o ja står ut lur!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards