Alla inlägg den 21 augusti 2014

Av jennie karlsson - 21 augusti 2014 21:08

Efter några riktigt pissiga månader så började allt ordna upp sej lite i taget men nu känns de som att jag är tillbaka på banan igen ! Fortfarande massa underbara människor runt omkring mej, några mindre bra har försvunnit o några som är helt fantastiskt bra har tillkommit. .Bra byte!

 

Har jobbat på jernvägscafeet med fina hannah i två månader o de har vart superroliga dagar med glada kunder  o massa mys! Tack vare de har ja nog klurat ut va ja vill bli när jag blir stor. ..restaurangbranchen är definitivt nåt för mej :) 

 

En märklig sak som hände för ett par veckor sen va att en helt okänd människa fick mej o inse massa nyttiga saker....ja va hos en spåtant :) jättedumt o bara lur säger vissa men hon talade om massa saker om mej som bara dom i min närmaste närhet vet om, saker som hon omöjligt kunde Veta och de första  hon sa va att ja skulle ha ett nytt jobb innan augusti är slut o de verkar som att de slår in....skulle allt stämma så kommer ja va Världens gladaste tjej :)  

 

Hon fick mej även att inse att vissa saker måste ja ta tag i o andra ska ja inte lägga mej i o hur gärna ja än vill lägga mej i vissa grejer så inser jag nu att jag mår bäst av att hålla mej utanför! O att såna som  bara kommer till mej när dom behöver hjälp inte är så mycket att ha om ja inte duger annars!

 

Nu är de över en vecka sen som jag o jocke insåg att de faktiskt va ett helt år sen vi låg på förlossningen i varsin säng och skulle bli föräldrar, jag i den ena sängen med värkar med massa sköterskor runtomkring o jocke i den andra, nervösare än någon annan i hela världen för tillfället. ...o när de va över hade vi fått  de finaste som finns, vår lilla prinsessa :) hon börjar bli stor tjej nu, första  stegen tog hon på ettårsdagen o snart börjar hon på dagis!  De e helt sjukt va livet har förändrats dom senaste två åren ....o glad e jag för de för ja gillar den nya Jennie :)

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards