Alla inlägg under maj 2010

Av jennie karlsson - 3 maj 2010 00:51

Hahahah sååå härlig vinst idag! Lurade me mej Patrik på en minisemester till sthlm för o kolla fotboll.

Började me att jag hade noll koll på båttabellen så den gick 8 o inte 7 imorse som ja trodde....en timme innan matchstart va vi i nynäs o lagom stressade!!

Bussen började me att åka 5 minuter för sent för att sen ligga bakom en traktor en stund o småputtra.....kom till centralen o hade 4 minuter på oss till tunnelbanan...de satt nån dum nybörjare i spärren som tog hundra år på sej att fixa biljetter sen när vi insåg att man skulle ner tre trappor o förbi de jävla långa rullbandet så fick vi panikspringa sista biten...lagom svettiga kom vi iaf till råsunda till slut...visserligen 10 minuter efter matchen brjat men ändå,patrik va nog lite ledsen för att han missade de enda målet AIK lyckades göra men han överlevde!!

Alla som gnäller att dom skulle haft en straff o hit o dit...ni hade fan tusen chanser på slutet me två spelare mer på plan men de underlättar om man skjuter på mål o inte ovanför!!!

1-2 blev de till slut,nerverna satt utanför kroppen sista minuterna men de gick ju bra ändå!!

Efter matchen blev de tunnelbanehäng o vi kollade på tåg som kom o åkte o kom o åkte...efter en stund,en lång stund om du frågar mej så kom Lillen springandes eller snarare haltandes o vi åkte in till stan,där blev de mat på kungshallen o en liten kik på Derby,hittade nya dif-sängkläder men de sa min plånbok nej till!

Lekte turister genom gamla stan o tog ett ölstopp vid slussen,solen lyste o ölen va kall...mumsigt värre!

Båtresan hemhann vi me yatzi o en fruktansvärt spännande omgång chicago som ja nästan vann om de inte va för att patrik hann före me ett poäng...även lite proffsfotografier hann vi me att ta =)

Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!