Alla inlägg under november 2013

Av jennie karlsson - 12 november 2013 23:11

det är dags för nikkis första vaccination imorrn o ja tycker de e sjukt obehagligt me sprutor. Hon har ju fått några förut o brytt sej överdrivet mycke så de e mer jag som e löjlig...laddar psyket nu o intalar mej själv att de inte är så farligt för de vet ja ju egentligen att de inte är!

 

Pyjamasshopping blir de oxå imorrn, tror inte hon har en enda pyjamas som passar längre, konstigt att min lilla bebis växt typ en decimeter..känns att hon va pyttepytteliten häromdan!

 

Gjorde pumpapaj förut o den blev riktigt god, smakade som pepparkaka så den tänker ja göra om!

Ska på presentshopping imorrn oxå för vi ska bort o fira alva som fyllt år o ja tror ja vet precis va hon ska få   

Av jennie karlsson - 12 november 2013 12:45

Sitter o kollar på masterchef junior o de e helt sjukt va duktiga dom är, jag vill oxå laga sån mat!

Lite finmat blir de iaf ikväll med kåldolmar o svampsås   

hade helt störda mardrömmar inatt så när ja vaknat vågade ja ju såklart inte somna om så nu e ja superttrött o ska nog passa på o sova middag medan lillfisen Sover...hoppas hon tänker sova gott när hon käkat klart!

Läste om några ungar som misshandlat en katt på terra nova, hur fan kommer man ens på tanken att skada ett oskyldigt litet djur...eller nåt annat heller för den delen

!

Av jennie karlsson - 11 november 2013 22:10

gotlandshem va visst oskyldiga till kidnappningen av cykeln för ja fick komma bort o kika i deras enorma cykelförråd o de fanns massvis me cyklar fast inte den ja letade efter! Att de ska va så förbannat svårt för vissa människor att inte kunna se skillnad på din o mitt! Ja antar att den står i nåt förråd i närheten för de e bara dom som bor i den här längan som kommer in i förrådet! Men ja tror på karma så ja hoppas du som snodde den brakar omkull i en lerpöl o slår dej ordentligt...helst utanför mitt fönster så ja kan titta på, hahahaha!!!!!

 

Skulle ringa o kolla vart jockes fars dagpresent hade tagit vägen, de visade sej att ja tänkte betala den 5/12 istället för 5/11 så den va ju inte ens skickad :-( men nu har ja iaf rättat till de o den borde komma snart    

 

Eva va här på en fika så ja passade på o baka nåt smaskigt, de fick bli banankladdkaka o den blev supermumsig....tyckte iaf jag  

Sen hann ja me o testa ett nytt recept på morotsbröd med rostade solroskärnor som oxå blev superbra!

Såg på fotbollsgalan ikväll o de är riktigt dålig tv....en gala där man inte kan dela ut alla priser pga tidsbrist o me underhållning som inte alls va någe bra...fast de är min åsikt, andra får tycka va dom vill!!

 

Av jennie karlsson - 11 november 2013 00:46

Då har vi klarat av första fars dagsfirandet, när andra åt tårta så lyxade vi till de me jättemackor från subway som är nya favoritstället då ingen orkar laga mat   

Förhoppningsvis kommer den försenade presenten på posten imorron, va helt säker på att den skulle dyka upp i fredags men de kom ingen present!!

har massa grejer o fixa imorrn, ska börja me o baka nåt gott för ja får finbesök   sen är de massa tråkiga samtal som ska klaras av...bla annat till gotlandshem som ska få förklara varför dom snattat vår cykel o när dom tänker ställa tillbaka den!! Dom skulle plocka bort trasiga cyklar o lämna dom till polisen men den cykeln va inte ett dugg trasig....puckon!!!

 

en ordentlig rensning av nikkis garderob ska ja nog oxå hinna me....massa kläder som börjar bli för pluttigt som bara tar plats i garderoben!


en pumpapaj ska ja försöka mej på att göra, har massa pumpor som ja måste göra nåt me så en gubbe me ljus i o en paj får de bli   

Av jennie karlsson - 9 november 2013 23:19

Ligger här med en snorig liten bebis som vägrar o somna men nu börjar hon vifta lite me ögonfransarna så ja tror john blund är på väg  

har åkt på nån superbacill som har satt sej i min hals så den  känns som ett rivjärn o min röst har försvunnit, en aning jobbigt o de känns som lungorna ska följa me upp vid varje hostning...dom kan va bra att ha så ja hoppas dom stannar kvar där dom ska va!!


har hänt nåt me mitt humör oxå sista veckan....förra lördan kände ja mej mest irriterad på ALLT mem har ingen aning om varför o sen har de kommit tillbaka nån kväll efter de, måste ha me bacillen att gära för jag har inget att va irritetad på så ja hoppas den försvinner snart!


imorron måste vi se "så mycket bättre" för ikväll blev de film ...sunshine cleaning tror ja den hette o den får låga poäng av mej! Den skulle va en drama/komedi film men den va allt annat än kul! 


Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
<<< November 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards