Alla inlägg den 30 januari 2013

Av jennie karlsson - 30 januari 2013 20:18

Satans jävla dag o va dryg...men snart är den äntligen slut o de är 36 timmar kvar till ja ska va på jobbet igen,innan dess behöver ja inte prata me nån om ja inte känner för de!


Dagen började me att cykla till jobbet i storm o regn o massa is på vägen,va glad att ja kom fram me alla ben o armar kvar på kroppen! Dags att skaffa körkort så ja slipper utsätta mej för fler självmordsförsök på isiga vägar!


Inget som egentligen har gått jättesnett idag,de e bara så att ALLT har kännts så jävla meningslöst o tråkigt o samma gamla saker som händer varenda dag...ja måste ha lite spänning i mitt liv!!


O så får man frågan"hur är de me de dej" innan man ens klivit in på jobbet...varför ställa den frågan till ALLA man möter varje dag när ingen (ytterst få) verkligen bryr sej,skulle ja svara att de inte alls e bra så får man höra att man är gnällig eller sur...men ställ för fan inte den jävla frågan fler gånger då om du bara vill ha nåt positivt till svar...för vet du? Allt är inte så jääävla postitivt hela tiden,man får lov att ha dåliga dagar o hata hela världen...o folk me keps...o såna som vill köpa trissvinster,o dom som står o pratar i telefon när dom ska betala!!


de e nåt som är respektlöst...är de svårt att lägga ner telefonen i två sekunder när man betalar o istället säga "hej hej" till den som står bakom kassan??


fick ett tips om en film ja borde se, "Ted" den ska ja  nog somna till o samtidigt ladda ner "flight" för den skulle tydligen va riktigt superbra!


Tack  o hej o gonatt!!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards