Alla inlägg under juli 2013

Av jennie karlsson - 8 juli 2013 21:37

Va på stranden me pernilla o marie idag o de blåste som fan men om man la tre solstolar på rad fick man ett hyfsat vindskydd :-) va lite för feg för att bada idag me men imorrn ska ja till slite o där är de säkert varmt i vattnet :-)Ska utmana lillebror i minigolf,ska föreslå att vinnaren bjuder på glass....då slipper jag köpa den själv, haha!Den här veckan kommer gå supersnabbt, ska bara ha en plan för helgen sen är alla dagar uppbokade :-) blir förhoppningsvis besök på kneippbyn nån dag, de va ju inte direkt igår man va där!!

Av jennie karlsson - 7 juli 2013 19:21

Då va de söndag.....igen! De e ju helg heela tiden, snart är de väl jul oxå....suck hoppas de dröjer ett tag, ja vill gärna ha sommar ett tag till! Har vart ensam hemma i helgen men lyckats sysselsätta mej ganska bra ändå! I fredags va ja på cirkus...hästar och katter va dom enda djuren som fanns kvar, getterna från förra året hade nog gått i pension eller nåt! I lördags jagade ja o pernilla ifatt solen och hittade den på brisund...dock va de svinkallt i vattnet så ja nöjde mej me ett fotbad :-)Idag va ja ute o cyklade en sväng, passade på att titta in på jobbet o säga hej så dom inte glömmer bort mej :-)Nu ligger ja i soffan o samlar energi så ja orkar laga lite mat...hemgjorda köttbullar ska de bli på ett nytt superecept ja måste testa :-) gör massa extra så ja kan äta köttbullemacka på stranden imorrn, ser redan fram emot de!

Av jennie karlsson - 1 juli 2013 18:08

Såna där hashtaggar.....man ska ju trycka på dom, bra att ja kom på de alldeles själv :-)Fast varför lägger man till helt meningslösa ord för.....typ "sol" o "glass" varför skulle man vilja titta på andras solbilder....folk man inte känner på platser man aldrig har sett??? De e nog jag som börjar bli gammal som inte förstår mej på sånt! !Tacka vet ja bläckpenna o papper, de va tider de haha!! Ligger som en däckad säl på soffan och är så grymt sugen på kalops, ja vill ha kalops NU!!! Ja har inget kött o så tar de typ en evighet att laga de så de får va, de får bli Fiskgratäng istället.....den kan ja iaf skryta med att den blev sjukt god...första gången ja testade att göra de! Fisk är jättegott men ja har ju ingen aning om hur den tillagas men de ska det bli ändring på för nu har ja fyllt frysen me massa fisk :-)Har ägnat över fyra timmar på att städa jockes lägenhet, den blev panikuthyrd helt plötsligt så då va de bara att börja dammsuga o packa kartonger! Tänker inte flytta mig en centimeter i onödan ikväll, ja har fått motion så de räcker o blir över idag...inte fick ja sova inatt heller så ja har vart vaken i 1 1/2 dygn o börjar få vääääldigt tunga ögonlock!!

Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards