Alla inlägg under februari 2011

Av jennie karlsson - 16 februari 2011 13:38

Igår va de dags igen för hockeyderby...aik-Djurgårn på o´learys me tillhörande öl....lite för många öl för min plånbok så de e tur de bara är 9 dagar kvar till lön,ja får väl panta lite burkar så ja kan köpa mat haha!!  


Vinst blev de...hade väl inte räknat me nåt annat,haha!!


Blev en snabb öl på masters innan vi fortsatte hos Pernilla o i vanlig ordning så gick hennes klocka JÄTTEFORT!!   


Skulle börjat jobba 7 imorse men jennifer va så snäll o tog de så ja sitter o väntar på att klockan ska bli 16 så ja orkar me mitt 3timmarspass ja bytte till mej =)


scones o kaffe till frukost o ja e nästintill pigg,får se hur länge de håller i sej!


Av jennie karlsson - 14 februari 2011 21:32

om mina senaste fynd! Eller fynd va de väl egentligen inte för de va inte gratis men såååå snyggt!

 coolaste väskan i stan =)

  

    

Av jennie karlsson - 14 februari 2011 17:59

De e nog de enda som återstår om ja inte vill ha HELLE med stora bokstäver på magen,haha!! Armarna va helt okej o skrubba bort den vattenfasta pennan men magen va  värre,tänkte de skulle försvinna av sej själv men en dusch o ett bad senare sitter de stenhårt fast!!! Jaja de e ingen som ska se min mage ändå!  


Har vart ledig idag så ja slipper se alla lyckliga söta människor som köper choklad o blommor o annat skit hela dan!! HYR ETT RUM ISTÄLLET!!!! Den här dagen måste va den mest överskattade på hela året...vart e alla singlars dag???? Den borde införas tycker jag!  


Va borta på jobbet en sväng förut o skulle hämta min cykel som har bott där sen i lördags o passade på o ta en gratis chokladask som marabou bjöd på....tack så mycket nu känner ja mej bara tjock o plumsig efter att ja tryckt i mej nästan hela asken själv.....Åhhhh att choklad ska va så gott! kaffe till de o de blev en perfekt middag    kanske skulle ta o pallra mej ut i köket o leta efter lite mat....spagetti o köttbullar tror ja de blir,nån frivillig som vill leka lady o lufsen? =)

Av jennie karlsson - 13 februari 2011 12:50

Tjuvstartade helgen redan i torsdags för då åkte ja me Viola till stockholm för o va me på svenska spels nätverksträff...överlevde flygresan upp som va lika obehaglig som vanligt..synd att de ska ta så lång tid o åka båt   

Taxin stod o väntade på Bromma o sen va de full fart mot globen där de va utbildning hela dagen!


På kvällen va de middag o underhållning i annexet o sen in i globen för o kolla hockey o se Sverige krossa Tjeckien me 6-1,de va dåligt me publik men skitkul ändå     

efteråt va de etterfest på annexet o sen fortsatte de i baren på hotellet så man va lagom pigg i fredagsmorse!!


Hotellfrukosten gjorde att man piggnade till o sen blev de några timmar till i sängen innan de va dags o försöka ta sej till flyget...

instställda bussar,tunnelbanan gick lite ibland från vissa stationer...dock inte globen så de blev en promenad till gullmarsplan i den härliga snöovädret 


fick bli taxi sista biten till flyget men vi kom fram iaf!

Flygresan hem hade ja gärna hoppat över,de va som o åka bergodalbana fast me dödsångest!


Igår va de dags för kassafest,skulle bara klara av 10 timmar på jobbet först men de gick helt okej!

blev en snabb förfest hos pernilla o sen hem till helena innan de blev munken!!

Hade en helkul kväll o ja e glad att ja e ledig fram till tisdag för då hinner ja gnugga bort mitt telefonnummer o min adress som står fint skrivet på armarna med vattenfast penna...hmmm de kändes som en bra ide just då ifall ja skulle gå vilse eller nåt haha!! 

Av jennie karlsson - 9 februari 2011 21:59

Lämnade iväg min data igår o idag fick den komma hem igen o den funkar...o inte nog me de...den e tusen gånger snabbare nu,eller kanske inte tusen men mycke snabbare än innan  


Igår hade ja en fruktansvärt effektiv dag...klev upp tidigt för en gång skull,eller 9 är kanske inte tidigt men i min värld är de de...började me o rensa ur förrådet o stapla upp allt skit i hörnet så de blev mer plats för nytt skräp,sen blev de storstädning av hela lägenheten,rensade ur massa gammalt skit som låg o skräpade så de blev tio kassar me skräp när ja va klar  


Fick till en date på telefon me fina sabina oxå  så då passade ja på o damma för ibland kan ja göra två saker samtidigt!


Lämnade datan på lagning,nåt som ja skulle  gjort nu i två veckor,sen kom peter förbi o hjälpte till o släpa ner min madrass i förrådet(som blev fullt igen),den har stått i hallen sen oktober så de va på tiden att den försvann!


Trodde ja skulle sova gott efter den dagen men inte alls då,kunde ju inte sova alls ...hatar när de blir så där,man e skittrött men kan inte somna!! Hur som helst så måste ja ha somnat ändå eftersom ja vaknade imorse...hmmm snillet spekulerar!


Idag blev de jobb,en stund o solariet sen kaffe hos pernilla innan ja gick hem o stekte plättar...MUMS!!!


Borde sova nu för ja blir hämtad 6.15 imorrn o ska me flyget....Zzzzzz

Av jennie karlsson - 6 februari 2011 14:25

Sitter på jobbet o äter lunch...ostkorv me mos o gurkmajnäs,mumsigt värre!! O så cola o en ost/skinkfralla till de!!


Stör mej sjukt mycke på vissa människor,hade precis en kund som börjar tjafsa om att han har betalat 50 öre för mycket....HALLÅÅÅÅÅÅ de finns inga 50öringar längre!!


Glad att ja inte e bakfull idag,går så mycke lättare på jobbet då =)


Gårdagen spenderade jag (efter 6 timmars mental trötthet på jobbet) i soffan me massa film chips o en pizza!!


I fredags så va de jobb till 22 o sen direkt hem till Pernilla för o dricka upp ölen ja hade lämnat där förra helgen....klockan blev visst 4 innan ja kom hem....Zzzzz



Av jennie karlsson - 2 februari 2011 15:31

Helgen va de fullt upp,utgång på fredan o hamnade på bageriet o de blev lite väl många öl i baren för ja råkade visst flippa ut lite där på natten...kändes lite bättre efter ett telefonsamtal på 1 1/2 timme mitt i natten =)

Kan ha vart alla shotarna som gjorde att ja blev lite smått förvirrad...  


trots de så gav ja mej på shotarna igen på lördan...efter en väldigt seg dag på jobbet som aldrig verkade ta slut! Efter en liten powernap så va ja någorlunda pigg igen o de blev munken.....va helt tomt där när vi kom men efter ett tag va de fullt me folk...dom måste hört talas om att ja va där,haha  


Träffade världens finaste o underbaraste o för första gången på länge kändes de inte jobbigt,bara väldigt väldigt bra   


På söndan lockade en heldag i sängen me bara massa mys men de va bara o kliva upp se glad ut o åka ut till flyget för o va me på ombudsgalan,hade en helkul kväll me massa kändisar o gratis öl =)

I måndags va de tydligen en föreläsning vi förväntades lyssna på...de tyckte ja va onödigt så ja åt en supermumsig frukost på hotellet o sov vidare till de va dags att checka ut...då va de dags för lunch i annexet så ja kom precis i tid   


Sen va de meningen att vi skulle åka in till stan några timmar men vi va alldeles för trötta o frusna för o orka nåt annat än o sitta på bromma o vänta på flyget i 3 timmar!!


Lagom trött när ja kom hem o överlycklig över att ja lämnat en halv pizza i kylen innan ja åkte  


Igår va de dags för utbildning igen o den kan beskrivas som Zzzzzzz..... den va helt okej men ja fixar inte o sitta still så länge o bar lyssna på nån en hel dag!!

Gick lite plus iaf för de blev vinst på jack vegasmaskinen på lunchen =)



Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards