Alla inlägg den 13 april 2010

Av jennie karlsson - 13 april 2010 22:23

Jobbade 14-18,rätt kul o jobba idag förutom att ja fattar fortfarande inte hur de kan va mitt jävla fel att ja inte kan lämna ut ett paket utan leg på personen som de är till,o beställer man en present till nån annan är de väl inte så smart att beställa på samma namn som presenten ska till,hade underlättat sååå mycke om folk bara tänkte efter lite istället för att gapa o skrika på mej!! Ja e rätt imponerad av dom som jobbat i butik hela sitt liv...vilket psyke man måste ha!!

Ja vet oxå att man inte ska gnälla på sitt jobb i en blogg men ibland måste man faktiskt få avreagera sej lite!! O skulle mina chefer läsa de här så tycker ja dom har för lite fritid!!


Fast en kul  grej hände idag men den kan ja inte berätta om här,thihi!!


Efter jobbet hade ja anmält mej som frivillig för att flytta möbler...de va inte lite möbler o dom va inte lätta heller men de gick rätt fort ändå!! Lagom svettig blev ja o så väntade en cykeltur hem från gråbo efter de...dagens ansträngning!


kvällsmat fick bli rostade mackor me räksallad,mums mums! De tyckte ja att ja förtjänat efter den här dagen!


Nu ska ja försöka sova för typ tredje gången,de har gått sådär dom första två men imorrn ska ja upp halv sex....o de e enligt mej mitt i natten!! Blir hämtad kvart över sex o då va de nog meningen att ja skulle va klar o stå o vänta på parkeringen....suck!!

Av jennie karlsson - 13 april 2010 12:51

...På glassbaren,va iofs ett tag sen den öppnade men ja Helle o Nova va där för första gången i år o de betyder bara en sak....att nu är de fan vår på riktigt!!


After eight o strawberry cheesecake fick de bli i årets första bägare =)


Tror ja lyckades få på kedjan på min cykel förut,hoppas den inte ramlar av på väg till jobbet...de lär ja ju märka isåfall!


jobb 14-18 idag,segpasset nr 1 men de e pengar iaf o dom lär behövas för ja har tusen olika projekt just nu!!

tänkte sterilisera kissarna så dom slutar gapa o skrika,måste ha en ny kamera eftersom den gamla visst råkade ramla i golvet,jävla skitkvalite..tycker den borde klara en meters fall ner i golvet!!

Massa nya kläder vill ja köpa o så e ja sugen på en stockholms/fotbolls resa i maj =)

Bara där så har lönen försvunnit,hoppas ja får massa pengar när ja fyller år =)


Presentation


Jennie jennie heter jag o ja e så go o glad,ge en femma till mej så är ja extra snäll mot dej!

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards